Novosti

BizTalk workshop: Pitching, Presence & Storytelling by Peter Hopwood

BizTalk workshop: Pitching, Presence & Storytelling by Peter Hopwood

Dogovorili ste sastanak s poslovnim anđelom? Pripremate se za startup edukaciju ili natjecanje? To bi mogla biti vaša prilika za realizaciju ideje! Temelj za uspjeh startupa je odlična ideja sama po sebi, ali izvrsna prezentacija odnosno pitch deck je definitivno alat da ga se predstavi u punom svjetlu njegovih inovativnosti. Jasno je da će tim za taj važan zadatak odabrati člana kojem pitchanje najbolje leži, a ako je ta osoba spremna još uložiti određeno vrijeme da usavrši prezentaciju, onda imate dobitnu kombinaciju.

Za usavršavanje vašeg javnog nastupa uz dozu zabave i opuštenog druženja pripremili smo naš idući BizTalk!

Dok nam se još uvijek sliježu dojmovi s našeg prvog BizTalk meetupa, na kojem su članovi startup zajednice Digitalna Dalmacija (digitalnadalmacija.hr) guštali slušati izvrsno predavanje Stipe Režića već najavljujemo idući. Zadržat ćemo dobru vibru i odličnu atmosferu, a dobrih savjeta sigurno neće nedostajati jer na BizTalk nam dolazi Peter Hopwood .

Peter je svjetski poznati i priznati trener globalnih govornika, stručnjak za komuniciranje, storytelling, javni i virtualni nastup i TEDx trener.

Ono što će vas Peter poučiti u 90 minuta (2x45 min) je slijedeće:

This session is aimed at founders, leaders, entrepreneurs and professionals to help them become more aware of the impactful behaviours and insights when it comes to connecting and speaking to an audience. 

We delve into the elements of pitching with impact, how to use persuasive speech techniques and how storytelling can benefit your listeners more in your pitching and presentations. Participants will leave with a stronger perception of how they can build their own pitching / presentation style, the elements an audience needs to feel curious and intrigued, leading to better connection and further success.  

Elements include:
- Mindset & Awareness
- Defining Purpose, Value & Outcomes
- Creating The Emotional Temperature  
- Storytelling as a Tool 
- Finding Common Ground & Connection
- Persuasive Speech 
- Voice Awareness
- Movement
- One-LIner Story

Tijekom svoje karijere značajne je nastupe ostvario na Mobile World Kongresu, GITEX-u, i više od 500 drugih vrhunskih svjetskih događanja. Naša ekipa ga možda najviše pamti kao voditelja sadašnje Infobip Shift konferencije.

Dođite na BizTalk meetup s temom: Pitching, Presence and Storytelling, koji će se održati u utorak 5. 10. 2021. u 18:00 u PICS-u predinkubatoru i coworkingu ICT županije.

Kada je vaš pitch kreiran treba postići izvrsnost a za to je bitno vježbati, vježbati i još malo vježbati. Dođite na BizTalk meetupe jer nema bolje vježbe od prezentiranja ideje ljudima sličnih interesa u opuštenoj atmosferi i uz neizostavnu pizzu i osvježenja. Vidimo se u utorak!

Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane! 
Potrebno samo prijaviti svoj dolazak
 na ovom linku : forms.gle/zuSF8qmWRLfSsTxu5

RAZVOJ LOKALNOG STARTUP EKOSUSTAVA

Podržati lokalne startupe od same ideje do razvoja, financiranja i skaliranja jedan je od glavnih ciljeva ICT županije. Prijavite na StartIT IT startup akademiju - prođite kroz inkubacijski i akceleracijski programe uz vrhunske mentore. Natječite se na GrowIT - programu poticanja IT poduzetništva, kojim se financira daljnji rast i razvoj postojećih projekata. Pridružite se Digitalna Dalmacija startup zajednici i predstavite svoj startup široj javnosti, institucijama i financijerima.