Novosti

Gdje se družimo ovih dana?

Svašta zanimljivo imamo u najavi, organizacija edukacija, konferencija i meetupova naša je specijalnost. Pogledajte što smo pripremili za naredni period i slobodno nam se pridružite.

[24.1. BizTalk] BizTalk meetup održava se jednom mjesečno, a ove veljače tema će biti Startup GrowIT Day to jest povezivanje i umrežavanje startupa iz Dalmatinskog startup communityja ali i svih ostalih koji se žele pridružiti ili samo upoznati startup scenu, njene foundere ili projekte koje rade. Osim networkinga, upoznavanja i predstavljanja trenutnih postignuća projekata, svi okupljeni imat će priliku dobiti bolji uvid u sam GrowIT natječaj i doznati vrijedne savjete kako osvojiti neku od čak 15 bogatih nagrada iz fonda 1 mil. Kn/ 133.000 EUR!

[26.1. ML/AI  meetup] ML/AI meetup uvijek donosi aktualne teme, ovog puta ugostit će predavače PMF-a Gorana Zahariju i Saša Mladenovića koji će razglabati o GPT-3 ili trećoj generaciji Generative Pre-trained Transformera.

[6.2. GrowIT objava rezultata] Stručno povjerenstvo, sastavljeno od priznatih eksperata iz svijeta startupa, projekata i biznisa na domaćem i međunarodnom tržištu, validirat će i odabrati 20 timova koji će dobiti priliku za sudjelovanje.

[15.2. GrowIT pitchevi] Javno događanje na kojem će finalisti prezentacijom u trajanju od najviše 5 minuta predstaviti svoje IT poduzetničke projekte pred Povjerenstvom za finalni odabir, a potom odgovarati na njihova eventualna pitanja kako bi ih oni mogli adekvatno bodovati.

[16.2. GrowIT proglašenje pobjednika i konferencija] Finale GrowIT-a u kojem će se imenovati pobjednici i podijeliti nagrade. Također, održat će se konferencija s predavanjima i panel raspravama.

Tijekom veljače otvorit će se i prijave za edukacije pod organizacijom Digitalne Dalmacije, a to su Studentski poduzetnički projekti i JuniorDev REACT.