Novosti

Kako premostiti prepreke s kojima se susreće svaki startup u razvoju? Odgovor će od Stipe saznati članovi Digitalne Dalmacije na našem novom meetupu - BizTalk

Učiniti startup uspješnim i skalirati itekako je teško. Kako bi lokalnim startupima pomogli da postanu i ostanu uspješni, atmosferu u PICS-u dodatno smo zahuktali ove jeseni! Organizirali smo drugo okupljanje članova startup zajednice Digitalna Dalmacija i s velikim zadovoljstvom najavljujemo naš novi meetup – BizTalk.

Za predavača dovodimo stvarno super gosta Stipu Režića, CEO i osnivača Mushroom Cups  - prve hrvatske kave sa gljivama. Stipe će s ekipom podijelili svoje znanje i iskustvo, konkretno - kako je on premostio prepreke s kojima se susreće svaki startup u razvoju.

Pripremili smo kompletan mix: odlično predavanje iz kojeg se može puno naučiti, ljude koje dijele iste interese što je odlično za networking te na kraju i zabavu jer se sve događa u opuštenoj atmosferi uz pizzu i osvježenja.

BizTalk meetup s temom: Kako razvijati startup, održat će se 28. 9. 2021. u PICS-u predinkubacijskom i coworking prostoru ICT županije.

Inicijalna ideja Digitalna Dalmacija startup zajednice, organizirane od strane ICT županije je lokalnu IT startup zajednicu predstaviti široj javnosti, institucijama i financijerima. Također, cilj je povezati startupe i potaknuti njihovu međusobnu suradnju te objediniti sve informacije, koje su im od interesa  na jednom mjestu.

Jedan od glavnih ciljeva ICT županije je vertikalno podržati startupe u našoj Županiji. Polaznici StartIT IT startup akademije kroz osmotjednu edukaciju imaju priliku do detalja razraditi svoje poslovne ideje, nakon čega se imaju priliku natjecati na GrowIT - programu poticanja IT poduzetništva, kojim se financira daljnji rast i razvoj postojećih projekata, a sve povezuje upravo platforma Digitalna Dalmacija kao centralno mjesto za okupljanje i prezentaciju splitske i dalmatinske IT startup scene.

Prijavite se i Vi u Digitalna Dalmacija (digitalnadalmacija.hr) startup community, upoznajte Splitsku startup scenu i razmjenjujte iskustva!