Novosti

Kako razvijati startup projekt: Od robota do restorana

Kako razvijati startup projekt, kako nadvladati prepreke, suočiti se s izazovima, iskoristiti stečeno iskustvo i napredovati na vlastitom inovativnom razvojnom putu, neke su od tema o kojima će u sklopu BizTalka Digitalne Dalmacije govoriti Đulijano Nola, suosnivač startupa GoHome, Crno Jaje, GammaChef, OsigurajMe i Bots&Pots. Predavanje će se održati  01. rujna s početkom u 18:30 u prostorima PICS@FESBpredinkubatora i coworking prostora.

Đulijano Nola, poznati i uspješni serijski poduzetnik prezentirat će vlastito iskustvo razvoja različitih startup projekta. Najzanimljiviji dio zasigurno će biti priča o razvoju Bots&Pots-a, prvog robotskog restorana u svijetu otvorenog ovog proljeća u Zagrebu u kojem je jedan od suosnivača zajedno s Hrvojem Bujasom i Draženom Drnasom. Projekt robotskog restorana, Nola i suradnici razvijali su sedam godina i danas se on franšizno uspješno širi po Europi i svijetu.

BizTalk meetup održava se u organizaciji Digitalne Dalmacije  koja potiče stvaranje IT startup mindseta, umrežavanje cjelokupnog IT startup poduzetništva i razvoj IT ekosustava na području Splita i Splitsko-dalmatinske županije kroz edukacijsku, financijsku i savjetodavnu podršku startup-ovima u pronalasku niša u globalnom IT svijetu.  BizTalk meetup, kao dio aktivnosti Digitalne Dalmacije, kroz gostovanje uglednih poduzetnika i start-upovaca, donosi savjete i osobna iskustava iz svijeta biznisa, svima koji žele žele upoznati svijet startupova i/ili razvijati svoju poduzetničku ideju za tržište.

Svi zainteresirani za predavanje Đulijana Nole u PICS@FESB-u mogu se prijaviti putem poveznicehttps://bit.ly/3AJLKmD.