Novosti

Odmjeri snage u boksačkom ringu! Najbolji startup, osim novčane nagrade osvaja put na veliko međunarodno finale natjecanja

Grad Split u suradnji sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta organizira novo izdanje natjecanja Get in the Ring 2021, koji će se održati 29. listopada 2021. u Splitu

Najperspektivniji startupi u Splitu i okolici borit će se za titulu najboljeg i novčane nagrade. Uz to će uspostaviti vrijedne veze s investitorima i poslovnim liderima iz cijeloga svijeta.

Što je Get in the Ring?

Get in the Ring (GITR) je globalno je startup natjecanje aktivno u više od 200 gradova, koje pruža priliku inovativnim startupima u svim krajevima svijeta da dokažu svoja rješenja i doprinesu rješavanju izazova 21. stoljeća. GITR pruža potporu startupima u realizaciji njihovih projekata na način da ih dovodi u direktan kontakt s investitorima i stručnjacima kako bi im pomogli u rješavanju problema s kojima se susreću.

Tko se može prijaviti?

Na Get in the Ring Split mogu se prijaviti svi poslovni subjekti do 5 godina starosti i razvojni timovi koji nemaju poslovni subjekt, ali razvijaju inovativne proizvode ili usluge.

Nagradni fond od 300.000,00 kn raspodijeljen je na sljedeći način:

1) Prva nagrada - 120.000,00 kn
2) Druga nagrada - 70.000,00 kn
3) Treća nagrada - 50.000,00 kn
4) Četvrta do šesta nagrada - 20.000,00 kn

Također, pobjednik lokalnog natjecanja ima osiguran put na međunarodno natjecanje „Global Meetup 2022“ gdje se okupljaju najbolji svjetski startupovi.

Zašto se prijaviti na Get in the Ring 2021 Split?

Osim navedene novčane nagrade, velika dodana vrijednost natjecanju su stručni žiri kojeg čine međunarodni stručnjaci iz investicijskog i VC svijeta, koji upravljaju s kapitalom za ulaganje u inovativne startupe. Kroz razgovore 1-na-1 i umrežavanje sa ekspertima čime se sudionicima otvaraju brojne poslovne prilike i mogućnosti stjecanja investicija potrebnih za širenje i jačanje poslovanja.

Startupe će pripremiti za natjecanje mentori iz strateškog poslovnog akceleratora Silicon Castles iz Austrije te pitch treneri iz Get in the Ring Global organizacije iz Nizozemske.

Prijave su otvorene do 17. listopada, a svi detalji o objavljenom Natječaju kao i korisnici sredstava potpore, uvjeti i kriteriji za dodjelu potpore te popis dokumentacije koja se podnosi, nalaze se na Internet stranicama Grada Splita te na: spi.efst.hr/GITR