Novosti

Prijave za edit code school su završile, pripremite se za ulazak u uzbudljiv svijet programiranja!

Uskoro krećemo! Prijave za 5. generaciju EDIT Code School su završile. Oni koji su se propustili upisati i dalje imaju priliku - sigurno će se otvoriti još poneko mjesto.

Učenicima koji su se upisali javit će se EDIT profesor s informacijama o svim detaljima, kao i s točnim terminom početka nastave. EDIT CodeSchool tim vrijedno odrađuje konačne pripreme i jedva čeka s vama krenuti u zanimljiv svijet programiranja.

Škola primijenjenog programiranja EDIT CodeSchool održava se subotom ili u dogovoru s nastavnikom informatike u trajanju od dva sata tjedno. Okvirni termin početka održavanja nastave je druga subota u listopadu, 9. 10. 2021. ali točan ovisi o dogovoru unutar pojedinih grupa.

Posebno smo ponosni na ovogodišnju novost, a to je suradnja s CodeAnywhere - online platformom za programiranje koju su osmislili i uspješno plasirali na tržište Splićani Ivan Burazin i Vedran Jukić.

Kako sada stvari stoje (svi smo svjesni dinamike koju svaki dan pandemija korona virusa donosi) nastava će se održavati uživo i online i ispunjavat će ama baš sve preporuke kako Stožera civilne zaštite tako i Ministarstva znanosti i obrazovanja. O svim eventualnim promjenama učenici će biti na vrijeme obaviješteni od EDIT CodeSchool profesora, kao i preko naše web stranice i službenih društvenih mreža ICT Županije.

EDIT - Edukacijski IT centar je aktivnost projekta ICT županija kojim pokrećemo, promoviramo i unaprjeđujemo IT sektor na području Splitsko-dalmatinske županije. Kroz tri generacije u svijet programiranja ušlo je preko 2.000 učenika iz više od 30 osnovnih i srednjih škola u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Svi oni iskoristili su priliku i naučili samostalno izraditi moderne web stranice i inteligentne web aplikacije upoznavajući razvojna sučelja i koristeći najnovije tehnologije. Ujedno su stekli iskustvo timskog rada, te se dobro zabavili!

Zato 5. generaciji upisanih učenika želimo srdačnu dobrodošlicu i uspješnu školsku godinu!